Àrees de treball

 

Amb l'objectiu de donar la major cobertura tècnica als nostres clients, Serveis Informàtics està estructurada en diverses Àrees de treball que coordinadament donen solució a totes les possibles necessitats que se’ns plantegen.

 

Aquestes Àrees son:

Àrea Comercial

 

Assessorem als nostres clients de les millors soluciones en equipaments tècnics i oferim preus molt competitius aprofitant la nostre aliança amb el grup Pista Zero.

 

Àrea Tècnica

 

Disposem de servei d’assistència tècnica per empreses i per particulars, amb  la possibilitat de realitzar contractes de manteniment personalitzats segons les necessitats pròpies de la instal·lació de casa client.

 

Àrea Formativa

 

Realitzem cursos de formació informàtica bàsica i avançada per l’ús de les aplicacions més habituals. També realitzem cursos personalitzats per empreses adaptats a les seves necessitats.

 

Àrea Internet

 

Ajudem a disposar de la presencia necessària en Internet, oferint els serveis de registre i allotjament de dominis, confecció de pàgines web i formació en el seu manteniment.

 

 

 

 

Ultimes Noticies

  • 06 Gener 2014
    Microsoft ha anunciat que finalitza el servei de suport i manteniment del sistema operatiu Windows XP i del paquet ofimàtic Office 2003 per proper dia 8 d’abril de 2014. En aquest ...
  • 15 Novembre 2013
    Serveis Informàtics guanya el concurs públic per el manteniment i gestió del sistema informàtic de l’Ajuntament d’Olèrdola. En el concurs s&r...
  • 29 Juliol 2013
    Serveis Informàtics assumirà la responsabilitat d’organitzar i impartir els cursos de formació informàtica del CFA Dolors Paul de l’Ajuntament de Cunit per e...
Copyright