Ja fa 15 anys

Estem de celebració. Aquest mes fa 15 anys de la inauguració de les nostres instal·lacions  a l’Avinguda Mossèn Jaume Soler de Calafell.

En aquells moments ja portàvem set anys en la zona, des de 1991, treballant de tècnics informàtics per empreses y administracions públiques, i, veient que mancava un centre pròxim per oferir serveis tècnics de qualitat, amb moltes ganes i il·lusió vàrem iniciar aquest projecte que ara compleix 15 anys.

La informàtica ha evolucionat molt des de aquelles dates. L’accés a Internet per tothom, el abaratiment dels costs del maquinari, els nous sistemes, etc ... han provocat un augment exponencial del us d’aquestes tecnologies. Serveis Informàtics ens hem sabut adaptar a tots aquests canvis, assumint dia a dia nous compromisos per fer arribar als nostres clients les últimes novetats, amb les mateixes ganes i il·lusió de fa 15 anys.

Així érem al 1998...


Ultimes Noticies

  • 03 Setembre 2019
    Microsoft finalitzarà el servei de suport dels seus sistemes operatius Windows 7 i Windows Server 2008 el proper 14 de gener de 2020.  
  • 31 Juliol 2019
    Tanquem la botiga del 5 al 18 d'agost. El nostre Servei Tècnic segueix operatiu per tots els nostres clients de manteniment.   Bones vacances a tothom !!!   &...
  • 06 Gener 2014
    Microsoft ha anunciat que finalitza el servei de suport i manteniment del sistema operatiu Windows XP i del paquet ofimàtic Office 2003 per proper dia 8 d’abril de 2014. En aquest ...
Copyright