Les nostres instal·lacions

 
La seu de Serveis Informàtics Josep Olaya Casals, SL., està ubicada en la població de Calafell, Avinguda Mossèn Jaume Soler, 36, en un local de 150m?, on tenim organitzades totes les nostres dependencies des de l’any 1998.
 
En aquest local, a més de disposar d’un espai d’atenció al públic i exposició de mercaderies, tenim les nostres oficines d’administració, direcció, servei d’assistència tècnics (SAT) i una aula de formació perfectament equipada.
 
Atenció al públic: En l’accés principal està la nostre botiga, es un espai diàfan, on tenim exposant el material que subministrem als nostres clients i està sempre assistit per un treballador especialitzat en l’atenció al públic. En aquest punt també rebem l’entrada d’equips de clients per la seva reparació i posterior lliurament i explicació.
 
Oficina d’administració: En un despatx totalment independent realitzem les tasques bàsiques de l’administració de l’empresa i el control intern de tots el nostres serveis. Es el centre neuràlgic de control dels treballs del nostre personal.
 
Realitza l’atenció als nostres clients d’assistència per telèfon i per e-mail, registrant l’entrada d’avisos de feines i fent seguiment i el control dels mateixos. Des de aquí, realitzem també el seguiment dels processos de compres de materials i facturació dels serveis.
 
Oficina de sistemes: El despatx de direcció, es el centre de control i gestió tècnica dels nostres clients de manteniment, on tenim tota la informació i el material tècnic necessari per realitzar el seguiment dels serveis realitzats i poder accedir a les xarxa contractades remotament, per poder realitzar les tasques d’administració dels sistemes i solucionar les possibles incidències ràpidament.
 
Serveis d’assistència tècnica. (SAT): Disposem d’un taller d’assistència tècnica ampli, organitzat i preparat amb totes les eines i components per poder detectar i solucionar qualsevol tipus d’avaria en equips informàtics. Aquest servei està sempre assistit per un tècnic, el qual també dona suport d’atenció al client per assessorar en noves necessitats o donar les explicacions tècniques adients de qualsevol servei realitzat.
 
El SAT també es el centre de l’activitat dels nostres tècnics de carrer, des de aquí organitzem les tasques a realitzar, rebudes per el departament d’administració, assignem recursos i realitzem els serveis.
 
Aula de formació: La nostre aula de formació està preparada amb quinze ordinador d’última generació, preparats per realitzar cursos de qualsevol tipus de matèria.
 

Ultimes Noticies

  • 31 Juliol 2020
      Tanquem la botiga del 8 al 21 d'agost. El nostre Servei Tècnic segueix operatiu per tots els nostres clients de manteniment.   Bones vacances a tothom !!!  
  • 13 Maig 2020
    Mica en mica tornem a la normalitat. Amb les mides de seguretat adients, reprenem l’atenció al públic en la nostra botiga en horari de matins (9:00 a 14:00) i tardes (16:00 a 19:00) de dilluns a divendres, seguin estant pendents del nostre telèfon 97...
  • 16 Març 2020
    Com empresa de serveis essencials Serveis Informàtics seguim treballant per els nostres clients, preparant sistemes de teletreball, videoconferències i comunicacions. Podeu trobar-nos permanentment al nostre telèfon 977692013.

Serveis Informàtics Josep Olaya Casals, SL  

Av. Mossèn Jaume Soler, 36 43820 Calafell (TARRAGONA)  
Tel: 977692013     Fax: 977699019

www.sijoc.com      admin@sijoc.com 

 

Copyright